IEEE Aerospace & Electronic Systems Society
Fall 2022 Board of Governors Meeting Agenda
Friday, 21 October and Saturday, 22 October 2022
Edinburgh Marriott Hotel | Edinburgh, Scotland, UK

Start Time								
UTC-4	UTC-3	UTC+1	Time	Event	Lead			
(Eastern US)	(Brazil)	(UK)	Tillic	LVCIN	Lead			
Friday, 21 October 2022								
		7:00 AM	1 hour	Breakfast in Findhorn Room	All			
3:00 AM	4:00 AM	8:00 AM	10 min	Call to Order, Roll Call, and Agenda Approval	Davis			
3:10 AM	4:10 AM	8:10 AM	10 min	President's Message to the BoG	Davis			
3:20 AM	4:20 AM	8:20 AM	10 min	President-Elect Message to the BoG	Greco			
3:30 AM	4:30 AM	8:30 AM	45 min	Finance	Willett			
4:15 AM	5:15 AM	9:15 AM	45 min	Technical Operations	Braasch			
5:00 AM	6:00 AM	10:00 AM	30 min	Break	All			
5:30 AM	6:30 AM	10:30 AM	45 min	Publications	Kaplan			
6:15 AM	7:15 AM	11:15 AM	45 min	Industry Relations	Noble			
7:00 AM	8:00 AM	12:00 PM	90 min	Photo and Lunch	ALL			
8:30 AM	9:30 AM	1:30PM	45 min	Member Services	Moreira			
9:15 AM	10:15 AM	2:15 PM	45 min	2023 Officer Elections	Downing			
9:45 AM	11:00 AM	3:00 PM	15 min	Break	All			
10:15 AM	11:15 AM	3:15 PM	70 min	2023 Initiatives Distributed Sensing Under Represented Initiative Integrated Sensing and Comms Initiative Short Courses AESS India Initiatives	Davis Greco Rosenberg Mishra			
11:25 PM	12:25 PM	4:25 PM	1 hour	AESS 50th Anniversary Planning 15 February 2023 @ Princeton Marriott at Forrestal Princeton, NJ, USA	Moreira			
12:25 PM	1:25 PM	5:25 PM		Recess until Saturday	All			
-	-	7:00 PM	-	Dinner at Monteiths	All			

Saturday, 22 October 2022							
		7:15 AM	1 hour	Breakfast in Findhorn Room	All		
3:15 AM	4:15 AM	8:15 AM	30 min	Call to Order	Davis		
3:45 AM	4:45 AM	8:45 AM	45 min	Conferences	Himed		
4:30 AM	5:30 AM	9:30 AM	45 min	Education AESS Engineering Scholarships Distinguished Lecturer Program	Charlish		
5:15 AM	6:15 AM	10:15 AM	30 min	Break	All		
5:45 AM	6:45 AM	10:45 AM	30 min	Awards Awards process annual cycle New awards	Gini		
6:15 AM	7:15 AM	11:15 AM	45 min	Student Activities - Undergraduate Student Rep - Graduate Student Rep/Mentoring Program - Young Professionals	Jetly Tse Markiton		
7:00 AM	8:00 AM	12:00 PM	30 min	AESS 2023 Meeting Planning Regions 1-7 Chapter Summit  14 February - Princeton, NJ, USA Officers Strategic Planning 15-16 February - Princeton, NJ, USA Spring BoG Meeting 1-5 May - San Antonio, TX, USA Radar Conference Fall BoG Meeting and Region 10 Chapter Summit 6-10 November - Sydney, AUS International Radar Conference	Davis		
7:30 AM	8:30 AM	12:30 PM	30 min	Old and New Business - Action Item Review	All		
8:00 AM	9:00 AM	1:00 PM	1 hour	Lunch	All		
9:00 AM	10:00 AM	2:00 PM	1 hour	AESS 50th Anniversary Planning 15 February 2023 @ Princeton Marriott at Forrestal Princeton, NJ, USA	Moreira		
-	-	3:00 PM	-	Adjourn	All		